ΜΟΔΑ: Ε όχι και Πάσχα με πιτζάμες!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Διανύουμε μία πρωτόγνωρη περίοδο και έναείναι σίγουρο, ότι ΔΕΝ πρέπει να το βάλουμε κάτω. Φέτος θα ζήσουμε ένα Πάσχα τελείως διαφορετικό από κάθε άλλη χρονιά. Η καραντίνα έχει γίνει μέρος της ζωής μας και αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να μείνουμε σπίτι και να το βιώσουμε και αυτό σαν μια νέα εμπειρία.

Δεν πρέπει να σταματήσουμε να περιποιούμαστε τον εαυτό μας.Δίνοντας μια παραπάνω σημασία τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας. Όπως θα λειτουργούσαμε υπό κανονικές συνθήκες δηλαδή. Τα ρούχα για το Πάσχα δεν είναι υπερβολικά λαμπερά έτσι κι αλλιώς , δεν βλέπουμε παντού παγιέτες και γκλίτερ όπως στα Πρωτοχρονιάτικα σύνολα. Συνήθως επιλέγαμε να κάνουμε ένα ανοιξιάτικο ντύσιμο με casual ή πιο chic στυλ.

Ναι καταλαβαίνω, θα είναι ένα Πάσχα χωρίς πολλά γλέντια, οικογενειακούς φίλους και συγγενείς…αλλά αυτό δεν πάει να πει πως το να φοράτε τις πιτζάμες όλη τη μέρα είναι επιτρεπτό!

Ένα σημαντικό tip είναι να επιλέγετε κομμάτια με χρώμα στην καθημερινότητα σας γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε το χρώμα επηρεάζει την διάθεση μας. Μπορείτε να επιλέξετε ρούχα με print και να παίξετε συνδυάζοντας τα διαφορετικά μεταξύ τους. Είμαι σίγουρη ότι σχεδόν όλες έχετε οργανώσει την γκαρνταρόμπα σας αυτές τις ημέρες που έχουμε περάσει μέσα στο σπίτι λόγωτουCovid-19. Ευκαιρία λοιπόν, να φέρετε  στην επιφάνεια κομμάτια ανάλαφρα και ανοιξιάτικα, μιας και ο καιρός μας βοηθά!

Φορέστε ένα floral φόρεμα και μια ζώνη. Επιλέξτε ένα παντελόνι με χρώμα ή λευκό με ένα ωραίο πουκάμισο , σε συνδυασμό με κοσμήματα θα έχετε πετύχει μια όμορφη εμφάνιση.

Τι κι αν η φετινή μας βόλτα θα είναι ένας περίπατος στο τετράγωνο μην ξεχνάτε να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας και αυτό το πετυχαίνετε και με την περιποίηση σας. Καλό Πάσχα και υγεία σε όλο τον κόσμο!