Η Ελληνοαμερικανίδα Αραβέλα Σιμωτά, υποψήφια στη δυτική περιφέρεια του Κουίνς

Νέα Υόρκη.- Η ομογενής πολιτειακή βουλευτής, Αραβέλα Σιμωτά, υποψήφια στη δυτική περιφέρεια του Κουίνς, είναι η πρώτη Ελληνοαμερικανίδα που έχει εκλεγεί σε πολιτειακή θέση στη Νέα Υόρκη και στη συγκεκριμένη περιφέρεια. Λίγο πριν τις εκλογές του Ιουνίου, δηλώνει πανέτοιμη για την εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου.

Είμαι περήφανο μέλος της Πολιτειακής Βουλής της Νέας Υόρκης από το 2011. Ως μετανάστρια που ζει στην Αστόρια από παιδί και μέρος του δημόσιου σχολικού συστήματος, καταλαβαίνω αρκετά τις ανάγκες της κοινότητάς μου. Στη Βουλή, ήμουν ένθερμη υποστηρίκτρια των εργαζομένων οικογενειών και ψήφισα το νόμο για την ενίσχυση της προστασίας από παρενόχληση και τις διακρίσεις, την πρόσβαση σε ποιοτική ιατρική περίθαλψη και την υποστήριξη των μικρών επιχειρήσεων.

Θα συνεχίσω να εστιάζω στις ανάγκες της κοινότητας καθώς το κράτος ανακάμπτει από την πανδημία του Covid-19. Θα αγωνιστώ για να προσφέρω υψηλής ποιότητας θέσεις εργασίας στη γειτονιά, να επεκτείνω την πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη και να πραγματοποιήσω μακροπρόθεσμες επενδύσεις στις υποδομές, τη στέγαση, τη δημόσια εκπαίδευση και τα συστήματα ιατρικής περίθαλψης.

Στοιχεία από ekirikas.com