Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία

 

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία διεκδικεί συμμετοχή στις Επετειακές εκδηλώσεις  για τα διακόσια χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821

Προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Επιτροπής διοργάνωσης των Επετειακών εκδηλώσεων για τα διακόσια χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, «Ελλάδα 2021» και εκπροσώπων της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020 και ώρα 10η πρωινή, στον Πύργο των Αθηνών στα γραφεία Διοίκησης της Επιτροπής, ο πρώτος τη τάξη μετά την Πρόεδρο κυρία Αγγελοπούλου Δασκαλάκη Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας κύριος Αθανάσιος Κανταρτζής, υποδέχθηκε τους εκπρόσωπους της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας, κυρία Γρηγορίου Αικατερίνη – Πρόεδρο, κύριο Παργινό Ιωάννη – Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κυρίους Λογοθέτη Θεοφύλακτο και Κονιτόπουλο Διονύσιο.

Η συνάντηση ξεκίνησε με σύντομη παρουσίαση της πορείας και του έργου της Συνομοσπονδίας. Στη συνέχεια, συζητήθηκε πρόταση συνδιοργάνωσης Επετειακής εκδήλωσης για το έτος 2021. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση, κατά την οποία αναπτύχθηκαν θέματα Πολιτισμού. Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε και από τις δύο πλευρές, εποικοδομητική και ουσιαστική, με τη δέσμευση να ακολουθήσει δεύτερη, εντός σύντομου χρονικού διαστήματος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                                                          Η Γ. Γραμματέας

Γρηγορίου Αικατερίνη                                Σαρακίνη – Μεντζελοπούλου Στυλιανή