«Ομιλία για τις ψυχικές επιπτώσεις του κορονοϊού»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ελληνική Κοινότητα Νυρεμβέργης στα πλαίσια της ενημέρωσης σχετικά με την πανδημία του COVID-19, διοργάνωσε με επιτυχία την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 διαδικτυακή συζήτηση μέσω της πλατφόρμας Zoom. Η ειδική παθολόγος και καρδιολόγος, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Αυστρίας και Αντιπρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Ιατρών Αυστρίας κ. Δρ. Ολγα Σαραντοπούλου ανέλυσε εκτενώς το θέμα των επιπτώσεων της πανδημίας στη ζωή όλων μας, αλλά και τρόπους αντιμετώπισης αυτών. Για την άμεση ανταπόκριση και συμμετοχή της, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Νυρεμβέργης την ευχαριστεί θερμά.

Επίσης ευχαριστεί και τον Γενικό Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού, κ. Ιωάννη Χρυσουλάκη, που για μία ακόμη φορά στάθηκε δίπλα μας, προλογίζοντας τη διάλεξη.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην πρώτη αυτή διαδικτυακή συζήτηση και με τις ερωτήσεις-τοποθετήσεις, έδωσαν την ευκαιρία να αναπτυχθούν περισσότερες πτυχές του σύνθετου προβλήματος που βιώνουμε όλοι, το Nachbarschaftshaus Gostenhof για την επιχορήγηση της εκδήλωσης καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης Gregorys και Viactiv.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχιστούν τέτοιες εκδηλώσεις και μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, με στόχο την ενημέρωση του Ελληνισμού της περιοχής μας.

Για όσους δε μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την ομιλία υπάρχει η δυνατότητα να την δείτε στο διαδίκτυο:

https://www.youtube.com/watch?v=m-4r1_rGVeo&feature=youtu.be

Για την Ελληνική Κοινότητα Νυρεμβέργης

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

Διαμαντής Γκίκας

Φωτογραφία, Διαμαντής Γκίκας, ΄Δρ. Όλγα Σαραντοπούλου