Ο τελικός είναι με τους Γουλφς!

Ο Ολυμπιακός καλείται πλέον να ετοιμαστεί για τη ρεβάνς με τους Γουλβς στις 6 Αυγούστου. Θα μπει στο αεροπλάνο με στόχο να μην επιστρέψει στην Ελλάδα την Παρασκευή 7 Αυγούστου. Τούτο διότι αν οι Πειραιώτες αποκλείσουν την παρέα του Ποντένσε, μπαίνουν απευθείας στο αεροπλάνο και πάνε Γερμανία, εκεί που στις 11 Αυγούστου θα αντιμετωπίσουν αυτόν που θα έχει προκριθεί από το ζευγάρι Σεβίλλη-Ρόμα.

Αυτός είναι ο πραγματικός ¨τελικός¨για τον Ολυμπιακό και όχι ο αγώνας που εκκρεμεί για το Κύπελλο Ελλάδος.

Το ματς με τους Γουλφς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Η Γουλβς, έδειξε πως πατάει καλύτερα από την Άρσεναλ στην Premier League. Έχει ένα…πορτογαλικό στυλ, όμως, δείχνει άλλη… ομάδα σε σχέση με αυτές που παίζουν στο αγγλικό πρωτάθλημα. Αυτό, έχει τα θετικά του, έχει και τα αρνητικά του. Θεωρητικά, το αποτέλεσμα που έχει από το πρώτο ματς (το 1-1), είναι κάπως καλύτερο από το 0-1 από την ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ο Μαρτίνς ξέρει τις δυσκολίες. Πρέπει η ομάδα του να σκοράρει για να ελπίζει σε πρόκριση στο Final-8. Ο φετινός Ολυμπιακός, γκολ βρίσκει. Και πίσω γνωρίζει τι τον περιμένει. Η αποβολή του Σεμέδο στο πρώτο ματς, έστειλε τις φανέλες των βασικών στα σπίτια του Σισέ και του Μπα. Με το γνωστό στυλ του Ολυμπιακού, τρεις χαφ, σφιχτά θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του.

Ο Ολυμπιακός,  ξέρει ότι ο πραγματικός του τελικός είναι αυτός της 6 ης Αυγούστου.

Είναι ματς που σου αλλάζει το status ακόμη περισσότερο. Όχι ότι η ομάδα δεν είναι πετυχημένη φέτος. Κάθε άλλο. Και μόνο που έχει κάνει τον κόσμο της να πιστεύει, όμως, ότι το ταξίδι μπορεί να συνεχιστεί, δείχνει και τι έχει καταφέρει…

Με στοιχεία από sport24.gr