Πράσινο από Καρέρα για Τάνκοβιτς

Δυναμικά στο μεταγραφικό προσκήνιο για την ΑΕΚ φαίνεται πως επιστρέφει ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Ο 25χρονος εξτρέμ απέρριψε και την τελευταία πρόταση ανανέωσης από τη Χάμαρμπι και κυκλοφορεί και τυπικά ελεύθερος. Ο ίδιος φέρεται να έχει ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του, ενώ σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Μάσιμο Καρέρα άναψε πράσινο φως και όλα δείχνουν πως αρχίζει νέος κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η υπόθεση, πάντως, δεν είναι απλή. Παρότι ο Σουηδός άσος έχει μειώσει τις απαιτήσεις του, υπάρχει στο «κόλπο» και το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, που ανήκει στον περίφημο Μίνο Ραϊόλα. Πρόκειται για σκληρό διαπραγματευτή και εφόσον ζητηθεί υψηλό πριμ υπογραφής δεν πρόκειται να γίνει το deal.

Σε ό,τι αφορά στον Όγκνιεν Βράνιες, χθες αγωνίστηκε με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται στην Άντερλεχτ. Ο ίδιος έδειξε διάθεση να πάρει μόλις 500.000 ευρώ και μάλιστα σε βάθος διετίας από τα 1,8 εκατ. που προβλέπονται στο συμβόλαιό του για την προσεχή διετία. Οι Βέλγοι, ωστόσο, δεν έχουν πει ακόμη το «ναι» και έχοντας ενημερωθεί για την πώληση του Βασίλη Μπάρκα στη Σέλτικ θέλουν να καρπωθούν οι ίδιοι ένα ποσό. Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να δώσει χρήματα και ποντάρει στην ανάγκη της Άντερλεχτ να ξεφορτωθεί ένα τόσο βαρύ συμβόλαιο για παίκτη που είναι εκτός πλάνων.

 

Πηγή: sport-fm.gr