Η πρώτη του Βιγιαφάνες και το δίτερμα του Πογιάτος

 

Ο Λούκα Βιγιαφάνες ακολούθησε για πρώτη φορά το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας στο Κορωπί και είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί και στο πρώτο δίτερμα επί εποχής Πογιάτος στον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός προπονητής του Τριφυλλιού χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες των 9 ποδοσφαιριστών, με την ομάδα του Κουρμπέλη να παίρνει τη νίκη.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Για πρώτη φορά στην τρέχουσα προετοιμασία οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο! Και για πρώτη φορά ο Λούκας Βιγιαφάνιες συμμετείχε στο πρόγραμμα προπόνησης.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες των εννέα με τον «Βίγια» να είναι ο μπαλαντέρ και τον Ντάνι Πογιάτος να δίνει συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές και να μην παραλείπει να τους επισημαίνει τα «θέλω» του. Νικητές αναδείχθηκαν οι «άσπροι» με Κουρμπέλη, Καμπετσή, Περέα, Εμμανουηλίδη, Βέλεθ, Μαυρομμάτη, Ζαγαρίτη, Τζαβίδα ενώ από ένα οκτάλεπτο έπαιξαν στο τέρμα οι Διούδης, Ξενόπουλος. Πριν από το διπλό οι Πράσινοι έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Μπουζούκης, Θεοχάρης, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, ενώ οι Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης έκαναν θεραπεία”.