Ολυμπιακός: Φουλάρει μεταγραφικά

Ο Ολυμπιακός φουλάρει μεταγραφικά και η εβδομάδα που έρχεται φέρνει εξελίξεις. Η ημέρα του Πέπε, η πίεση του Γκάρι Ροντρίγκες και τα νέα σενάρια. 

Υπό άλλες προϋποθέσεις τέτοια ώρα η κουβέντα στον Ολυμπιακό θα γινόταν για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά το θετικό κρούσμα με τον Λοβέρα, τροποποίησε το πρόγραμμα και των ερυθρολεύκων. Οι παίκτες έχουν μπει σε απομόνωση όπως προβλέπει το σχετικό πρωτόκολλο, αναμένονται τα νέα τεστ και θα βλέποντας.

Την ίδια ώρα, μπαίνουμε σε μία καθοριστικότατη εβδομάδα και για τα μεταγραφικά της ομάδας. Η μοναδική εξέλιξη που υπήρχε το Σαββατοκύριακο ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη. Ο Ζαϊντού έδειχνε πιο κοντά στην Πόρτο απ’ ότι στον Ολυμπιακό και έτσι και έγινε, με την ανακοίνωση της μεταγραφής του. Βέβαια, όπως είχαμε ήδη τονίσει, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο Ολυμπιακός κοίταζε ήδη πάλι τον Τράουκο της Σεντ Ετιέν, που μάλιστα ήταν και εκτός πλάνων του προπονητή του στο κυριακάτικο ματς.

Εδώ, οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις και δεν θα λειτουργήσουν με άγχος. Κάθε άλλο. Υπάρχει άλλωστε ήδη ο Χολέμπας στην ομάδα, ενώ και η δήλωση του Μαρτίνς περί απόκτησης δύο ακόμη μπακ, δεν είναι κάτι νέο. Το πλάνο αυτό ήταν. Ένας αντί-Τσιμίκας και ο Χολέμπας για αριστερά, Ραφίνια και ένας ακόμη για δεξιά. Υπάρχουν ήδη οι δύο και τις επόμενες ημέρες το πλάνο είναι να κλείσουν και οι επόμενοι.

Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΠΕ…

Η Δευτέρα 31 Αυγούστου, όπως φαίνεται θα είναι και η ημέρα του Πέπε. Ο Πορτογάλος αναμένεται πλέον στην Ελλάδα, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Και στην πατρίδα του, θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία των πρωταθλητών Ελλάδας με την Γκιμαράες και έτσι έρχεται για να καλύψει το κενό του Γκιλιέρμε.

Εδώ να σημειώσουμε κάτι, ο Βραζιλιάνος έχει αποχαιρετήσει, αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί από την Αλ Σαντ. Ο Πέπε ήταν η βασική επιλογή του Μαρτίνς και έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι η επόμενη κίνηση των Πειραιωτών για τη μεσαία γραμμή.

ΚΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ

Καθοριστικό αναμένεται το επόμενο διήμερο και στο θέμα του Γκάρι Ροντρίγκες. Του πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ. Έχει προκριθεί η επιλογή του, ο ίδιος πιέζει για να τελειώσει το θέμα του και να ενταχθεί στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ο Ροντρίγκες ήταν ο εκλεκτός για το ένα άκρο, αλλά μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να υπάρξει κι άλλη κίνηση εκεί.

Είναι η πιο ιδιαίτερη μεταγραφική περίοδος πάντως λόγω και της πανδημίας και ο χρόνος όσο θα περνά, σύμμαχος δεν θα είναι. Γι’ αυτό και αυτή η εβδομάδα, θα φέρει δεδομένα εξελίξεις στον Ολυμπιακό που την Τρίτη θα γνωρίζει και τον αντίπαλό του στα playoffs του Champions League.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Μέσα σε όλα αυτά, οι Τούρκοι επανέφεραν το όνομα του Κώστα Φορτούνη για την Γαλατά. Την ομάδα που πήγε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Την κοιτάζουν την περίπτωση του Έλληνα χαφ, ο οποίος βέβαια στο παρελθόν είχε τονίσει πως δεν θα επιθυμούσε να είναι εκεί ο προορισμός του.

Μεσολάβησε ο τραυματισμός του, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που εκτιμούν πως μια πρόταση για τον Έλληνα χαφ μπορεί να φτάσει στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ…

Πηγή: sport24.gr