ΠΑΟΚ – ΑΕΛ 1-0

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με το δεξί… πόδι του Χρήστου Τζόλη στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας 1-0 της ΑΕΛ στην Τούμπα σε ένα παιχνίδι όπου ο 18χρονος επιθετικός κατάφερε να συγκεντρώσει και πάλι πάνω του όλα τα βλέμματα την ώρα που η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα δεν εντυπωσίασε με την εμφάνιση της.

Από την άλλη οι βυσσινί που έπαιξαν με αρκετές αλλαγές σε σχέση με την περσινή σεζόν έδειξαν καλό πρόσωπο, είχαν φάσεις για γκολ και θα μπορούσαν να πετύχουν τουλάχιστον ένα και να φύγουν με κάτι θετικό από την Τούμπα.  Αξιοσημείωτο της αναμέτρησης η τεράστια ευκαιρία που είχε ο ΠΑΟΚ και το… άχαστο γκολ που έχασε ο Άκπομ στο δεύτερο 45λεπτο.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα γκολ και τη γνωστή τριάδα πλέον των Ίνγκασον, Βαρέλα και Μιχαηλίδη στην άμυνα. Ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε να βάλει τον Μπίσεσβαρ ως δεξί μπακ χαφ θέλοντας να κερδίσει επιθετικά και αριστερά έπαιξε ο Γιαννούλης. Στο κέντρο αγωνίστηκαν οι Σβαμπ και Ελ Καντουρί με τους Πέλκα και Τζόλη να παίζουν μπροστά τους ενώ στην κορυφή αγωνίστηκε ο Άκπομ.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μπίσεσβαρ (89′ Κρέσπο), Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Τζόλης (89′ Ζαμπά), Πέλκας (76′ Α. Ζίβκοβιτς), Άκπομ (79′ Σφιντέρσκι).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μιχαήλ, Σπαρβ, Μπέρτος (89′ Γρηγορόπουλος), Στελιάνο (89′ Μαϊδανός), Μιλοσάβλιεβιτς (57′ Πλατέλλας), Τόρζε (81′ Πινακάς), Γκάμπριελ, Ζίζιτς, Σεσέροβιτς, Τρούγιτς.

Σκόρερ: 16′ Τζόλης

Κίτρινες: 40′ Ίνγκασον, 55′ Ελ Καντουρί, 69′ Πέλκας, 73΄Μιχαηλίδης/26′ Σεσέροβιτς, 42′ Ντουρμισάι, 49′ Τρούγιτς, 53′ Σπαρβ

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Αν.Αττικής), Σινιοράκης (Χανίων)

4ος: Ζαμπάλας (Ηπείρου)

Διαιτητής VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Διαιτητής AVAR: Μαϊντάνας (Αχαΐας)

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε