Ολυμπιακός: Η οψιόν του Μπρούμα και το διπλό “όχι” για Σισέ

Ο Μπρούμα πάτησε το πόδι του στο “Ελ. Βενιζέλος” το βράδυ της Πέμπτης (2/10) και την Παρασκευή (3/10) αφού πέρασε από εξετάσεις, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Μονοετής δανεισμός από την Αϊντχόφεν με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2021.

Ακολούθως βρέθηκε στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τις ανάγκες του video που θα συνοδεύσει την ανακοίνωση της απόκτησής του και πήρε ασφαλώς μια γεύση από το γήπεδο στο οποίο θα αγωνίζεται με τους “ερυθρόλευκους” σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο 26χρονος εξτρέμ ξεκινά άμεσα προπονήσεις και από βδομάδα θα τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Πόση είναι όμως η οψιόν αγοράς που συμφωνήθηκε ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την PSV για τον διεθνή Πορτογάλο; Οι πληροφορίες από την Ολλανδία αναφέρουν ότι το ποσό στο οποίο δόθηκαν τα χέρια ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι 7.000.000 ευρώ. Αν οι “ερυθρόλευκοι” θελήσουν να τον αγοράσουν το επόμενο καλοκαίρι, αυτά είναι τα χρήματα που πρέπει να δώσουν στην Αϊντχόφεν. Πρέπει να σημειωθεί ότι το deal δεν ήταν καθόλου εύκολο, καθώς για τον ποδοσφαιριστή έδειξαν ενδιαφέρον σημαντικά ευρωπαϊκά ευρωπαϊκά κλαμπ.

Και κάτι ακόμη που έχει το ενδιαφέρον του. Όταν ο Μπρούμα ενημερώθηκε για το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ήταν λογικό να αναζητήσει πληροφορίες για το κλαμπ. Έτσι, επικοινώνησε με τον συμπαίκτη του στην Αϊντχόφεν, Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος του είπε τα καλύτερα λόγια. Μάλιστα το ένα από τα τρία γκολ που έβαλε πέρυσι ο “Μητρογκόλ” στον ολλανδικό σύλλογο, από πάσα του Μπρούμα ήταν. Ο Ολυμπιακός, με δεδομένο ότι την Κυριακή (4/10, 20.30) αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, θα επισημοποιήσει τη συνεργασία του με τον ταχύτατο ακραίο επιθετικό τη Δευτέρα (5/10), για να κλείσει έτσι και τυπικά μια εκκρεμότητα που κράτησε για πολύ καιρό στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

ΤΑ ΔΥΟ “ΟΧΙ” ΓΙΑ ΣΙΣΕ

Την Πέμπτη (2/10) το πρωί διαβάσατε στο Sport24.gr την πρόταση της Τραμπζονσπόρ για τον Παπ Σισέ. Δανεισμός 500.000 ευρώ και οψιόν αγοράς 6.000.000 ευρώ το επόμενο καλοκαίρι. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά στην πρόταση των Τούρκων και όχι μόνο σε αυτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός είχε άλλη μια πρόταση στα χέρια του από την Τσεχία.

Συγκεκριμένα, η Σπάρτα Πράγας ενδιαφέρθηκε κι εκείνη να αποκτήσει τον 25χρονο, κι αυτή με δανεισμό και οψιόν αγοράς. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν θέλησαν να παραχωρήσουν τον Αφρικανό και μένει να φανεί αν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή. Υπενθυμίζεται ότι για τον Σισέ είχε φτάσει πρόταση κοντά στα 18 εκατ. ευρώ από την Άουγκσμπουργκ το καλοκαίρι του 2018, την οποία κι εκείνη απέρριψε η ΠΑΕ, σε ένα σημείο βέβαια που ο υψηλόσωμος στόπερ έκανε φοβερές εμφανίσεις.

Πηγή:sport24.gr