ΠΑΟΚ: Περιμένει τον Βιεϊρίνια ο Γκαρσία

Πάμπλο Γκαρσία γνωρίζει ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ομάρ Ελ Καντουρί και τον τραυματία Ροντρίγκο Σοάρες και περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αντρέ Βιειρίνια για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη (13/12, 19:30).

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έβγαλε την Παρασκευή ολόκληρο το πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και αν τα καταφέρει και σήμερα τότε θα βρίσκεται, τουλάχιστον στην αποστολή για το τοπικό ντέρμπι.

Ο Βιεϊρίνια βρίσκεται στο όριο των 10 ημερών στο οποίο εκτιμήθηκε εξ αρχής ότι θα έχει ολοκληρώσει την αποθεραπεία του από την θλάση πρώτου βαθμού την οποία υπέστη και έστω οριακά θα είναι έτοιμος.

Ο προπονητής του Δικεφάλου υπολογίζει πολύ στην παρουσία του Βιεϊρίνια στον αγώνα με τον Άρη και αν ο Πορτογάλος είναι στο 100% τότε λογικά θα του δώσει και φανέλα βασικού καλύπτοντας το δεξί άκρο της άμυνας του.

Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν μετά την προπόνηση του Σαββάτου (12/12), όταν και ο Πάμπλο Γκαρσία θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα στο “Κλ. Βικελίδης”.