Ανοιχτά σήμερα σούπερ μάρκετ, καταστήματα με click away και κομμωτήρια

Ωράριο λειτουργίας

Σε ό,τι αφορά στο ωράριο λειτουργίας, ορισμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν αποφασίσει να μην λειτουργήσουν, ενώ για όσα καταστήματα λειτουργήσουν, κάποια θα ανοίξουν νωρίτερα από τις 11 το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 7 το απόγευμα, ενώ άλλα θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βραδυ.

Οι περισσότερες έως τώρα αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν δηλώσει ότι θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 έως τις 19:00.

Εκτός από την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 20:00 θα παραμείνουν ανοικτά προαιρετικά τα καταστήματα λιανικής της χώρας, εκτός Κοζάνης και Δυτικής Αττικής λόγω του σκληρού lockdown που έχει επιβληθεί στις περιοχές αυτές.

Έτσι, όσοι έχουν κάνει τις παραγγελίες τους μπορούν να τις παραλάβουν και αύριο από το κατάστημα της προτίμησης τους πάντα όμως με ραντεβού και έχοντας την απαραίτητη παραγγελία στα χέρια τους.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 7 Δεκεμβρίου έχουν ξεκινήσει να λειτουργούν και πάλι οι επιχειρήσεις λιανικής πώλησης αμιγώς εποχιακών χριστουγεννιάτικων ειδών.

Μην ξεχάσεις το SMS

Υπενθυμίζεται ότι για μετακίνηση των πολιτών στα σούπερ μάρκετ, στα καταστήματα για «παράδοση εκτός», αλλά και για τα κομμωτήρια, απαιτείται η αποστολή SMS με τον αριθμό 2 στο 13033.