Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0, ΑΕΚ – Ατρόμητος 2-1

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0, με τον Αχμέντ Χασάν να «λυτρώνει» τους ερυθρόλευκους στις καθυστερήσεις του ματς.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός που πέρασε ως αλλαγή στο ματς με την ομάδα των Ιωαννίνων έδωσε τη λύση για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στο 90+4 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, δίνοντας τους τρεις βαθμούς στους Πειραιώτες, σε ένα ματς που τα βρήκαν σκούρα κόντρα στην ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χασάν είναι ένας ποδοσφαιριστής που τα δυο τελευταία χρόνια έχει προσφέρει πολλές λύσεις για τον Ολυμπιακό και έχει δώσει πολύτιμους βαθμούς με «buzzer beater» γκολ του, όπως το σημερινό στο Καραϊσκάκη.

ΑΕΚ – Ατρόμητος 2-1

Η ΑΕΚ σημείωσε την τέταρτη διαδοχική της νίκη με… υπογραφή και τακτική Μανόλο Χιμένεθ επικρατώντας 2-1 του Ατρομήτου για την 17η αγωνιστική της Super League.

Μπορεί να πέταξε ένα ημίχρονο στα σκουπίδια, όμως η Ενωση ούσα πειστική και συγκεντρωμένη στην επανάληψη κατάφερε να πάρει ακόμα ένα τρίποντο και να εδραιωθεί πλέον ως μόνη δεύτερη στην βαθμολογία. Το σκορ άνοιξε στο 63o λεπτό με πέναλτι που κέρδισε έξυπνα ο Σιμόες και εκτέλεσε εξαιρετικά ο Ολιβέιρα, ενώ το 2-1 έγινε στο 73′ με τον Μάρκο Λιβάγια να τελειώνει με το κεφάλι μια πολύ ωραία φάση που έφτιαξε ο Μπακάκης. Ο Χριστοδουλόπουλος μείωσε σε 2-1 με πέναλτι στο 89′.
Πηγή: iefimerida.gr