Στο νοσοκομείο με κοροναϊό ο Μιχάλης Καλογήρου

Αθήνα.- Στο νοσοκομείο Σωτηρία νοσηλεύεται με κοροναϊό ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και μέχρι σήμερα στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Μιχάλης Καλογήρου.

Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος  με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας:  «Χθες διαγνώστηκα θετικός στον Covid και νοσηλεύομαι λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού.Οι συνεργάτες και οι επαφές των τελευταίων ημερών έχουν ειδοποιηθεί προκειμένου να λάβουν τα αναγκαία μέτρα ελέγχου και προφύλαξης. Ευχαριστώ θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Σωτηρία και εύχομαι σε όλες και όλους, που δίνουμε αυτή τη μάχη, γρήγορη ανάρρωση».

Κι άλλοι σε καραντίνα

Την περασμένη Τρίτη ο κ. Καλογήρου συμμετείχε σε σύσκεψη στην Κουμουνδούρου με αποστάσεις και μάσκες. Σε αυτήν συμμετείχαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσά τους και ο εκπρόσωπος Τύπου Νάσος Ηλιόπουλος. Όλοι πλέον έχουν μπει σε προληπτική καραντίνα.

Σε καραντίνα τέθηκαν επίσης  η ανώτατη δικαστική λειτουργός , όσο και η γραμματέας  που χειρίζονται την υπόθεση της Novartis, καθώς  το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, είχε εξεταστεί ως μάρτυρας στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση της Novartis ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου, ο οποίος νοσηλεύεται λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού στο νοσοκομείο  «Σωτηρία».

Από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες υπεδείχθη στην ανακρίτρια  και  την γραμματέα, όπως και τα μέλη των οικογενειών τους, να τεθούν σε προληπτική καραντίνα και μετά την παρέλευση πενθημέρου να υποβληθούν σε τεστ για COVID-19.