Αν. Δημοσχάκης: Χαρά και ευγνωμοσύνη για την αποστολή της Panhellenic Post

Αθήνα.– Σε μήνυμά του με αφορμή την ένατη επέτειο από της εκδόσεως της panhellenic Post, ο Βουλευτής Έβρου Νέας Δημοκρατίας και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αναστάσιος Δημοσχάκης εκφράζει “την χαρά & την ευγνωμοσύνη μου για την αποστολή που επιτελείτε προς τους απανταχού Έλληνες αποτελώντας μία πολύτιμη γέφυρα επικοινωνίας με την Ελλάδα!”. Στο μήνυμά του ο κ. Δημοσχάκης  αναφέρεται στο ρόλο της panhellenic Post  “στην ενιαία πολιτιστική ταυτότητα των απανταχού Ελλήνων, τρίτης και τέταρτης πλέον γενιάς” επισημαίνοντας “τη συμβολή σας στην διατήρηση των δεσμών μεταξύ ομογένειας και του μητροπολιτικού κέντρου” .

Το πλήρες κείμενο του Μηνύματος του Επίτιμου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., έχει ως εξής:

“Θερμές Ευχές στην ενημερωτική ιστοσελίδα του Panhellenic Post για τα εννέα (9) χρόνια έγκαιρης και κρυστάλλινης ενημέρωσης!

Εκφράζω την χαρά & την ευγνωμοσύνη μου για την αποστολή που επιτελείτε προς τους απανταχού Έλληνες αποτελώντας μία πολύτιμη γέφυρα επικοινωνίας με την Ελλάδα!

Η συμβολή σας στην διατήρηση των δεσμών μεταξύ ομογένειας και του μητροπολιτικού κέντρου είναι απαραίτητη, ενώ παράλληλα καλλιεργείτε την ενιαία πολιτιστική ταυτότητα των απανταχού Ελλήνων, τρίτης και τέταρτης πλέον γενιάς.

Εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσετε να υπηρετείτε την ενημέρωση με την αμεροληψία και την αντικειμενικότητα που σας διακρίνει αυτά τα εννέα (9) χρόνια έντονης δημοσιογραφικής δραστηριότητας! 

Αποτελώντας ταυτόχρονα ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης κι αλληλεπίδρασης του Οικουμενικού Ελληνισμού!! 

Αγαπητέ Χρήστο ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ Θερμά συγχαρητήρια για την ευδόκιμη διαδρομή σας & την διαχρονική επιτυχία σας!!

Αναστάσιος Σπ. Δημοσχάκης

Βουλευτής Έβρου Νέας Δημοκρατίας

Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.”