«Mare of Easttown»: Η Κέιτ Γουίνσλετ στην νέα μίνι σειρά του ΗΒΟ

Ο πατέρας της Μερ -ο καλύτερος της φίλος, όπως λέει η ίδια- πέθανε όταν εκείνη ήταν δεκατριών ετών. Η Μερ Σίαν, ντετέκτιβ (όπως και ο πατέρας της) σε μία μικρή, ξεθωριασμένη πόλη της Πενσυλβάνια, καλείται να εξιχνιάσει τη δολοφονία ενός κοριτσιού που ταράζει την τοπική κοινωνία.

Με τα προσωπικά τραύματα να ανοίγουν ξανά, τη δύσκολη σχέση με την μητέρα της (στον ρόλο η Τζιν Σμαρτ) και την κόρη της (Ανγκάρι Ράις) να δοκιμάζουν τις αντοχές και τα όρια μεταξύ προσωπικής ζωής και επαγγελματικού καθήκοντος διαρκώς να θολώνουν, η Μερ γνωρίζει μέσα από την έρευνα της τη σκοτεινή πλευρά της πόλης της.

Και συγχρόνως, συναντά έναν περίεργα γοητευτικό τύπο, τον Ράιαν – Γκάι Πιρς.

Μετά την «Εϊμι Άνταμς» στα «Αιχμηρά Αντικείμενα» και την Νικόλ Κίντμαν στο «The Undoing»  (και πριν στο «Big Little Lies»), ήρθε η σειρά της βραβευμένης με Όσκαρ, Κέιτ Γουίνσλετ να ενδώσει στο είδος του ψυχολογικού θρίλερ μυστηρίου.

Η νέα μίνι σειρά επτά επεισοδίων «Mare of Easttown», με την Κέιτ Γουίνσλετ στον ρόλο της Μερ Σίαν, κάνει πρεμιέρα στις 18 Απριλίου στο HBO και το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε.

Με πληροφορίες από EW/Huffingtonpost.gr