Πολωνία – Σλοβακία 1-2: Βήμα πρόκριση για τους Σλοβάκους

Πολωνία – Σλοβακία 1-2: Βήμα πρόκριση για τους Σλοβάκους

H Πολωνία ισοφάρισε και έδειχνε έτοιμη για την ανατροπή, αλλά η δεύτερη κίτρινη του Κρικόβιακ έκρινε την νίκη για τη Σλοβακία.

Οι Σλοβάκοι προηγήθηκαν με εντυπωσιακό τέρμα του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, στο 18ο λεπτό, το οποίο μέτρησε εν τέλει ως αυτογκόλ του τερματοφύλακα Σέζνι, καθώς η μπάλα χτύπησε στο σώμα του πριν καταλήξει στα δίχτυα. Οι Πολωνοί μπήκαν «καυτοί» στην επανάληψη και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 46ο λεπτό με τον Λίνετι, όμως οι πανηγυρισμοί κόπασαν γρήγορα.

Στο 62′ ο Κρικόβιας είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, ενώ μόλις επτά λεπτά αργότερα, στο 69′, ο αμυντικός της Ιντερ, Μίλαν Σκρίνιαρ, με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή σκόραρε, δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στη Σλοβακία.

Μετά από λίγα «παγωμένα» λεπτά, η Πολωνία πήρε ξανά μέτρα στο γήπεδο, βρήκε καλές φάσεις, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Το «βαρύ πυροβολικό» των Πολωνών, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ήταν πολύ καλά κλεισμένος.
Πολωνία-Σλοβακία 1-2

ΠΟΛΩΝΙΑ (Πάουλο Σόουζα): Στσέσνι, Μπερεσίνσκι, Γκλικ, Μπέντναρεκ, Ρίμπους (74΄ Πούχαζ), Λινέτι (74΄ Φρανκόφσκι), Κριχόβιακ, Κλιχ (85΄ Μόντερ), Γιόσβλακ, Λεβαντόφσκι, Ζιελίνσκι (85′ Σφιντέρσκι)

ΣΛΟΒΑΚΙΑ (Στέφαν Τάρκοβιτς): Ντουμπράβκα, Πέκαρικ (79΄ Κοτσέλνικ), Σάτκα, Σκρίνιαρ, Χούμποτσαν, Χαράσλιν (87΄ Ντούρις), Κούτσκα, Χρομάντα (79΄ Χροσόφσκι), Μακ (87΄ Σούσλοβ), Χάμσικ, Ντούντα (90΄+2 Γκρέγκους)

Τα γκολ στον αγώνα Πολωνία-Σλοβακία:

Τα highlights από το παιχνίδι Πολωνία-Σλοβακία:

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις