Οι αλλαγές στο πλάνο του Μαρτίνς για το ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζεται να βάλει νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για το ματς της Πέμπτης με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο Λουντογκόρετς – Ολυμπιακός, όπου χάθηκε η πρόκριση των Πειραιωτών για τα play offs του Champions League, παρέταξε τον Ολυμπιακό με τον Τζολάκη στη θέση του τερματοφύλακα και τους Ανδρούτσο, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Οι Μπουχαλάκης, Εμβιλά και Καμαρά ήταν η τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τους Μασούρα, Βρουσάι στα πλάγια και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Τώρα σε σχέση με την 11άδα της Πέμπτης με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (22.00 στο Φάληρο με τηλεοπτική κάλυψη από το MEGA και το NS1): υπάρχει μία εκτίμηση για σχήμα στο 4-3-3 και με αλλαγές σε πρόσωπα.

Οι εκτιμήσεις εδώ και μέρες μιλούν για μία 11άδα για τον αγώνα αυτόν για τα play offs του Europa League με τα εξής πρόσωπα στον ΟλυμπιακόΒατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας, Ελ Αραμπί και Ονιεκούρου. Άρα εφόσον επιβεβαιωθούν αυτές οι εκτιμήσεις μιλάμε για έξι αλλαγές, που δεν είναι και λίγες.

Εδώ να σημειωθεί πως ο Μπα είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς και έτσι είναι τιμωρημένος και ο Σεμέδο έχει τεθεί εκτός των πλάνων των 2 αυτών αγώνων και η πρόθεση είναι να πουληθεί (είναι σε τέτοιο καθεστώς και υπάρχει η πληροφορία από την Πορτογαλία πως κλείνει στη Γουλβς). Επίσης με αυτήν την 11άδα εκτός μένουν σε σχέση με το ματς στη Βουλγαρία και οι Τζολάκης, Βρουσάι, Ανδρούτσος και Μπουχαλάκης.
gazzetta.gr