Παντρεύτηκε η εκδότης της αγγλόφωνης έκδοσής του Εθνικού Κήρυκα, Βανέσσα Διαματάρη

Στιγμές ιδιαίτερης συγκίνησης και χαράς το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου τόσο για την οικογένεια Διαματάρη όσο και για την οικογένεια του «Ε.Κ.», αφού η εκδότης της αγγλόφωνης έκδοσής του, Βανέσσα Διαματάρη, κόρη του συμβούλου έκδοσης του «Ε.Κ.» Αντώνη Η. Διαματάρη ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Μάθιου Ντάουλιν.

Το μυστήριο τελέστηκε στα Χανιά και συγκεκριμένα στην πατριαρχική Μονή Αγίας Τριάδας των Τζαγκαρόλων από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο (ο αρραβώνας), και από τον Μητροπολίτη γέροντα Χαλκηδόνος Εμμανουήλ (ο γάμος).

Συμμετείχαν επίσης οι Μητροπολίτες Αρκαλοχωρίου Ανδρέας, ο Μητροπολίτης Κυδωνίας Δαμασκηνός, ο ηγούμενος της μονής του Αγίου Γεωργίου Καρυδίου Ιερεμίας, ο πατήρ Θωμάς Συνοδινός, ενώ κουμπάρος ήταν ο αδελφός της νύφης, ο εκδότης του «Ε.Κ.», Ηρακλής Α. Διαματάρης.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου που ταξίδεψε από όλα τα σημεία του Πλανήτη (κατά κυριολεξία) για να τιμήσει το νεαρό ζευγάρι. Με την παρουσία τους επίσης τίμησαν το γάμο ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, οι υπουργοί της κυβέρνησης, Τάκης Θεοδωρικάκος (Προστασίας του Πολίτη) και Λίνα Μενδώνη (Πολιτισμού), η πρέσβης της Ελλάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, και ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Δρ Κωνσταντίνος Κούτρας.

Πηγή:κείμενο, απόσπασμα-φωτογραφία: ekirikas.com