Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Μακέντα, ανοιχτό για επέμβαση!

Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού πονάει στον αστράγαλο και είτε θα χειρουργηθεί, μένοντας δύο μήνες εκτός, είτε θα συνεχίσει να παίζει με συντηρητική αγωγή και ενέσεις.

Aκόμη ένα πρόβλημα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό! Ο λόγος για τον Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός στράικερ του Τριφυλλιού, που θα χάσει το παιχνίδι με τον Ιωνικό λόγω χτυπήματος στο χέρι, έχει ενοχλήσεις από το καλοκαίρι στον αστράγαλο, εξαιτίας ενός μικρού κοκκάλου που εξέχει. Αυτό δεν του επιτρέπει να δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι και το καλοκαίρι μετά την προετοιμασία είχε μείνει εκτός για περίπου ένα δεκαήμερο για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Το πρόβλημα που έχει δεν απαγορεύει την συμμετοχή του σε προπονήσεις και αναμετρήσεις αλλά σίγουρα είναι κάτι ενοχλητικό για τον ποδοσφαιριστή. Αυτή την στιγμή, λοιπόν, εξετάζονται δύο ενδεχόμενα. Είτε θα περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου για επέμβαση που θα τον αφήσει εκτός για δύο μήνες, είτε θα συνεχίσει με συντηρητική αγωγή και ενέσεις, σε μία εποχή όπου οι πράσινοι έχουν μόνο διαθέσιμο επιθετικό τον Καρλίτος, μιας και ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται σε φάση επιστροφής από την ίωση.

Η οριστική απάντηση θα παρθεί πιθανότατα την Πέμπτη και ζητούμενο είναι να προκύψει η καλύτερη δυνατή επιλογή προς όφελος της ομάδας και του αθλητή.

Πηγή:gazzetta.gr