Στο νοσοκομείο εξαιτίας “μόλυνσης” ο Μπιλ Κλίντον

Σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια νοσηλεύεται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ εξαιτίας “μόλυνσης”, που όμως “δεν σχετίζεται με τον νέο κορονοϊό”. Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του

Ο 42ος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Μπιλ Κλίντον, 75 ετών, εισήχθη την Τρίτη σε νοσοκομείο στην Ερβάιν, στην Καλιφόρνια, για νοσηλεία εξαιτίας «μόλυνσης», που πάντως «δεν σχετίζεται με τον κορονοϊό», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του, επιβεβαιώνοντας την πληροφορία που μετέδωσε το βράδυ της Πέμπτης το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

«Το απόγευμα της Τρίτης ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο UCI για να υποβληθεί σε θεραπεία λόγω μόλυνσης που δεν σχετίζεται με την COVID», εξήγησε ο εκπρόσωπός του, ο Άνχελ Ουρένια μέσω Twitter.

Το Ιατρικό Κέντρο UCI όπου νοσηλεύεται ο Μπιλ Κλίντον
Το Ιατρικό Κέντρο UCI όπου νοσηλεύεται ο Μπιλ Κλίντον 2021 DAMIAN DOVARGANES/AP PHOTO

«Είναι καλά, αστειεύεται και γοητεύει το προσωπικό του νοσοκομείου», δήλωσε χθες στο Reuters ο Ουρένια.

Ο Μπιλ Κλίντον μπήκε στο νοσοκομείο, με συμπτώματα κόπωσης και του έχουν χορηγηθεί ενδοφλεβίως τόσο αντιβιοτικά όσο και υγρά, ανέφεραν οι γιατροί του. Το CNN μετέδωσε πως οι γιατροί του πιστεύουν ότι ο Κλίντον είχε κάποια λοίμωξη του ουροποιητικού, η οποία επεκτάθηκε στο κυκλοφορικό σύστημα.

Η σύζυγός Χίλαρι Κλίντον βρισκόταν στο νοσοκομείο χθες το βράδυ και αργότερα εθεάθη να αποχωρεί.

Ο Τζο Μπάιντεν είπε πως ο Μπιλ Κλίντον φαίνεται να τα πηγαίνει καλά

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι η υγεία του Μπιλ Κλίντον φαίνεται πως πηγαίνει καλά, αφότου ο πρώην πρόεδρος εισήχθη στο νοσοκομείο για μια λοίμωξη.

«Γνωρίζω πως ρωτάτε για τον πρόεδρο Κλίντον», είπε ο Μπάιντεν, ο οποίος σχεδιάζει να μιλήσει με τον Κλίντον αργότερα σήμερα, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης για την παρουσίαση της οικονομικής ατζέντας του.

«Φαίνεται πως, Θεού Θέλοντος, τα πάει καλά».

news247.gr