Τα ντροπιαστικά γεγονότα συνεχίζονται στο “Σταθάκειο”

Τα ντροπιαστικά για την ομογένεια των ΗΠΑ γεγονότα συνεχίζονται, από τη μία και την άλλη πλευρά, στο κτίριο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης “Σταθάκειο”, παρά και την αμφιλεγόμενη “παρέμβαση” του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου. Τη φορά αυτή, οι νέοι του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας ανήμερα της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου έκαναν την δική τους επανάσταση και έσπασαν τα δεσμά του Σταθάκειου Πολιτιστικού Κέντρου με τα οποία η αυτοαποκαλούμενη διοίκηση των Πρώην Προέδρων έχει αλυσοδέσει το σπίτι της ομογένειας προκειμένου να παρεμποδίσει τις αρχαιρεσίες.

Οι κ.κ Κλεάνθης Μεϊμάρογλου, Δημήτριος Καλαμαρίας, Δήμος Σιώκης, Ηλίας Τσεκερίδης και Νίκος Διαμαντίδης από το μεσημέρι της Τρίτης 14Σεπτεμβρίου 2021 που άλλαξαν τις κλειδαριές είίχαν ταμπουρωθεί στο Σταθάκειο, το οποίο άνοιγε μόνο για τις δικές τους συγκεντρώσεις.

Η νεολαία του εκλεγμένου διοικητικού συμβουλίου το απόγευμα της Τετάρτης, 17 Νοεμβρίου 2021 έλαβε την έγκριση της Αστυνομίας και προέβη στο σπάσιμο των δεσμών. Επρόκειτο δε -εκτός απροόπτου- να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για χθες το βράδυ (ώρα Νέας Υόρκης) συνεδρίαση του ΔΣ.

Περισσότερα αργότερα.