Super League: Κανένα περιθώριο γκέλας για Παναθηναϊκό, δοκιμασία για την ΑΕΚ στην Τρίπολη

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (11/12) στη Super League Interwetten. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο, η ΑΕΚ παίζει στην Τρίπολη, ενώ αμφίρροπα ματς γίνονται σε Γιάννενα και Αγρίνιο.

Η Super League Interwetten συνεχίζεται με την 13η αγωνιστική και σήμερα (11/12) διεξάγονται τέσσερις αγώνες. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο στις 17:15) και δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες, με τον Γιάννη Αλαφούζο να ρίχνει… γκάζια στους παίκτες του εξαιτίας της κακής πορείας στο πρωτάθλημα. Κομβικό ματς και για τους Περιστεριώτες, που είναι προτελευταίοι και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό γι’ αυτούς μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Η ΑΕΚ έχει δύσκολη έξοδο στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα (19:30) και θέλει να παραμείνει στο κατόπι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού. Η Ένωση είναι στο -6 από την κορυφή και δεν θέλει να χάσει και άλλο έδαφος, με τους Αρκάδες να αδικούνται από τους μόλις 13 βαθμούς που έχουν βάσει της εικόνας τους στο χορτάρι.

Στα άλλα δυο ματς, ο εξαιρετικός φέτος ΠΑΣ Γιάννινα που βρίσκεται στην 3η θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ με 19 βαθμούς, υποδέχεται τον ευρισκόμενο σε κακή κατάσταση Βόλο (14 βαθμοί) στους Ζωσιμάδες (17:15) με στόχο ένα ακόμη τρίποντο, ενώ αμφίρροπο και ανοικτό σε όλα τα αποτελέσματα είναι το παιχνίδι στο Αγρίνιο ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ιωνικό που τους χωρίζει μια θέση στη βαθμολογία και δυο βαθμοί (11 έναντι 13 αντίστοιχα)

Πηγή:sport24.gr