Θεσσαλονίκη: Πέθανε η γυναίκα που πυροβολήθηκε σε ζαχαροπλαστείο

Τελευταία εξέλιξη

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η γυναίκα που δέχθηκε πυροβολισμούς σήμερα το πρωί έξω από ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 55χρονη, η οποία διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής αλλά καθώς τα τραύματά της κρίθηκαν σοβαρά αποφασίστηκε η διακομιδή της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, έγιναν πολλές προσπάθειες ανάνηψης τόσο στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και στο Ιπποκράτειο. Ωστόσο, η γυναίκα κατέληξε λίγο μετά τις 12.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς στην κοιλιά και την ωμοπλάτη, από κυνηγετικό όπλο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η δράστις, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, φαίνεται ότι της είχε στήσει καρτέρι έξω από το κατάστημα και μόλις την είδε να μπαίνει, έβαλε εναντίον της. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε κι έκτοτε αναζητείται.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν ως επικρατέστερη εκδοχή τα αίτια του φονικού να είναι προσωπικές διαφορές μεταξύ των δύο γυναικών