Η Emirates γιόρτασε τα 25 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου και ο Khalid Al Zarooni, Country Manager της Emirates για την Ελλάδα.

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, γιόρτασε σήμερα τα 25 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα. Από την πρώτη πτήση τον Ιούνιο του 1996, η Emirates έχει προσφέρει μέχρι σήμερα τις υπηρεσίες της σε περισσότερους από 4,5 εκατομμύρια επιβάτες σε χιλιάδες πτήσεις από και προς την πρωτεύουσα της χώρας.

Η Emirates είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία που εξυπηρετεί απευθείας πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Ντουμπάι. Το Μάρτιο του 2017, η Emirates πρόσθεσε τη σύνδεση της Αθήνας με τη Νέα Υόρκη και το αεροδρόμιο του Νιούαρκ, που αποδείχθηκε δημοφιλές δρομολόγιο για τους Έλληνες ταξιδιώτες, καθώς ήταν η μόνη απευθείας, καθημερινή και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ.

Η αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί καθημερινή πτήση μεταξύ Αθήνας και Ντουμπάι. Η πτήση EK210 αναχωρεί από την Αθήνα στις 17:55 και φτάνει στο Ντουμπάι στις 00:20 την επόμενη μέρα. Η πτήση EK209 αναχωρεί στις 11:50 από το Ντουμπάι και φτάνει στην Αθήνα στις 15:25. Τον Ιούνιο, η Emirates επανεκκίνησε επίσης τις πτήσεις της μεταξύ Αθήνας και Νιούαρκ στις ΗΠΑ. Η πτήση EK209 αναχωρεί από την Αθήνα στις 17:20 και φτάνει στο Newark στις 21:20 την επόμενη μέρα. Η πτήση από το Newark EK210 αναχωρεί στις 23:55 και φτάνει στην Αθήνα στις 16:10 της επόμενης μέρας (όλες οι αναφορές είναι σε τοπικές ώρες).

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε: «Από την έναρξη λειτουργίας του αεροδρομίου μας το 2001 έως και σήμερα, η Emirates είναι ένας από τους πλέον πολύτιμους συνεργάτες μας με εξαιρετικά σημαντική συμβολή στη διασυνδεσιμότητα του αεροδρομίου μας, της πόλης και της χώρας μας. Εκτός από τη μεγάλη σπουδαιότητα των σύνδεσης με το Dubai, είναι επίσης η μόνη αεροπορική εταιρεία που μας συνδέει με τις Ηνωμένες Πολιτείες με πτήσεις της καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, προσφέροντας στους επιβάτες το ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου αεροπορικό προϊόν της.

Χρόνια Πολλά Emirates! Θερμές Ευχές από το αεροδρόμιο της Αθήνας για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην αθηναϊκή αγορά και με τη δέσμευσή μας για τα επόμενα 25 – και περισσότερα – χρόνια στενής και επιτυχημένης συνεργασίας!»