Στέφανος Τσιτσιπάς: Στους «4» του Australian Open με εκπληκτική εμφάνιση και θρίαμβο επί του Σίνερ!

Με μεγαλειώδη εμφάνιση ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε θριαμβευτικά στους «4» του Australian Open!

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν σαρωτικός απέναντι στον Ιταλό Γιανίκ Σίνερ, τον νίκησε πανάξια 3-0 σετ (6-3, 6-4, 6-2) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open!

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ, που ξεκινά σε λίγη ώρα.

Σε τρομακτική κατάσταση ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος έκανε… πάρτι με καλεσμένο τον Γιάνικ Σίνερ (3-0) και πήρε το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης της Μελβούρνης.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-3, 6-4, 6-2 του Ιταλού Νο 10 στον κόσμο και την Παρασκευή (28/1) θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στον τελικό του τουρνουά, ο οποίος θα είναι ο δεύτερος σε Grand Slam στην καριέρα του.

Εκεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του παιχνιδιού ανάμεσα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ, με τον τελευταίο να είναι η προτίμηση λογικά του Στεφ, καθώς τον έχει νικήσει πέντε συνεχόμενες φορές.

Από εκεί και πέρα, ακόμη και αν τελικά βρεθεί στο δρόμο του ο Μεντβέντεφ, κόντρα στον οποίον η παράδοση δεν είναι και τόσο καλή (6-2 υπέρ του Ρώσου), ο Στέφανος δεν έχει να φοβάται τίποτα, καθώς με εμφανίσεις σαν τη σημερινή μπορεί να ξεπεράσει το οποιοδήποτε εμπόδιο.

Πηγή: iefimerida.gr,in.gr