Πάνος Νάτσης: Θρήνος για τον 31χρονο ηθοποιό – Ήταν σε πάρτι με τον Γιώργο Καπουτζίδη πριν από το μοιραίο τροχαίο

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο από την τραγική είδηση πως ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο 31χρονος ηθοποιός, που ήταν ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς “Σέρρες” του Γιώργου Καπουτζίδη, επέστρεφε στο σπίτι του έπειτα από το πάρτι γενεθλίων της συναδέλφου και φίλης του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη. Το πάρτι είχε οργανώσει ο ίδιος και σε αυτό ήταν αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά και μάλιστα μία ξεχωριστή φωτογραφία με τον Πάνο Νάτση, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για το όμορφο πάρτι που της οργάνωσε.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, λίγο πριν από τις 6:30, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, η μηχανή που οδηγούσε ο 31χρονος συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες, έως τώρα, συνθήκες με φορτηγό. Ο ηθοποιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Αθηνών.

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη λίγο πριν από το τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε ο Πάνος Νάτσης

 

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

“Συγκλονισμένοι και άφωνοι έχουμε μείνει όλοι από τον τραγικό θάνατο σε τροχαίο του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση, του πρωταγωνιστή του Γιώργου Καπουτζίδη στην νέα σειρά ΣΕΡΡΕΣ και στο θέατρο ΗΒΗ. Αδύνατον να δεχτούμε αυτό το τραγικό νέο. Πόσο γλυκό παιδί, πόσο ωραία δουλέψαμε… Δεν μπορώ να σε αποχαιρετήσω Πάνο μου” έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός με τα λόγια του να ραγίζουν καρδιές.

Ποιος ήταν ο Πάνος Νάτσης

Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1991 στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012.

Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» την περίοδο 2013-2014, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» την περίοδο 2015-2016, «Ο ήχος του όπλου» τη σεζόν 2016-2017 και άλλες.

Τη σεζόν 2016-2017 ήταν μέρος του καστ της κωμικής σειράς «Αστέρας Ραχούλας» στον Alpha όπου υποδυόταν τον Κωνσταντή. Το 2018 έπαιζε στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» στον ANT1 στο ρόλο του Κωστή Αναγνώστου.

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» το 2015. Ακολούθησε η ταινία «3000» την επόμενη χρονιά. Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Rlay: The Movie».

enikos.gr