Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον Αντύπα: «Νίκο καλό σου ταξίδι στο φως…»

Το ξαφνικό πρόβλημα της υγείας του και ο θάνατός του λίγες μέρες μετά είναι σαν να άφησε στη μέση πολλά ανεκπλήρωτα όνειρα.

Ο Νίκος Αντύπας έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο θάνατός του ξάφνιασε το μουσικόφιλο κοινό καθώς ο ίδιος επιθυμούσε πάντα να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Την επιθυμία του αυτή σεβάστηκε και η οικογένειά του η οποία πέρασε μόνη της το δικό της Γολγοθά τις τελευταίες μέρες έχοντας στο πλευρό της μόνο μερικούς καλούς φίλους.

Ο Νίκος Αντύπας ήταν ένας μουσικός, συνθέτης και ενορχηστρωτής που όλοι αγαπούσαν πολύ. Με χαμηλό προφίλ, εξαιρετικό ταλέντο αλλά και πείσμα και όρεξη πάντα για δουλειά.

Το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στο στούντιο και ετοίμαζε με τον Οδυσσέα Ιωάννου νέα τραγούδια για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ενώ παράλληλα είχε έτοιμα κομμάτια με διάφορους στιχουργούς.

Το ξαφνικό πρόβλημα της υγείας του και ο θάνατός του λίγες μέρες μετά είναι σαν να άφησε στη μέση πολλά ανεκπλήρωτα όνειρα.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος από το βράδυ της Δευτέρας θρηνεί. Και μαζί θυμάται, νοσταλγεί και χαμογελάει. Γιατί ο Νίκος Αντύπας ήταν ένας σπουδαίος καλλιτέχνης και άνθρωπος.

Ένας μουσικός που δεν ήθελε να βρίσκεται μπροστά στα φώτα -μεγάλο μέρος του κοινού δεν ήξερε καν το πρόσωπό του- αλλά που όταν έπιανε στο χέρι του τις μπαγκέτες έκανε θαύματα.

Μεγάλωσε τα τελευταία χρόνια η παρέα των μουσικών “εκεί πάνω”. Φανταζόμαστε απίθανες συναντήσεις και σόλα άνευ προηγουμένου σε μια «Συναυλία» σαν αυτή που χάρισε στην Χαρούλα Αλεξίου και μας στιγμάτισε για πάντα.

Από in.gr