Στον Δημήτριο Λογοθέτη τα ηνία της Ηγεσίας των 100

Η εκτελεστική διευθύντρια της Ηγεσίας των 100 στο βήμα ομιλεί στο επίσημο δείπνο. Διακρίνονται ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος, ο απερχόμενος πρόεδρος της Οργάνωσης Αργύρης Βασιλείου και ο νέος πρόεδρος Δημήτρης Λογοθέτης. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ L100/DIMITRIOS PANAGOS

Το 31ο Συνέδριο της Οργάνωσης της «Ηγεσίας των 100»  ολοκληρώθηκε με τέλεση Θείας Λειτουργίας  στον ιερό ναό της Αγίας Αικατερίνης στην πόλη Naples στην οποία προέστη ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος.

Ο απελθών πρόεδρος της Οργάνωσης Αργύρης Βασιλείου δήλωσε πως «ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα συνέδρια, στο οποίο συμμετείχαν 480 μέλη και επισκέπτες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο πρόγραμμα της έναρξης του εορτασμού της εκατονταετηρίδας από την ίδρυση της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Οργάνωσης της «Ηγεσίας των 100» ενέκρινε το ποσό των $4.484.900 για χορηγίες σε διάφορά προγράμματα και τομείς της Αρχιεπισκοπής για το έτος 2022, σύμφωνα με επίσημο ανακοινωθέν της Οργάνωσης στην αγγλική γλώσσα.

Επίσης, στη διάρκεια του 31ου Συνεδρίου της Οργάνωσης από τις 10 μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου στην πόλη Naples της Φλόριδας εκλέχτηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο καινούργιος πρόεδρος στην Οργάνωση, ο Δημήτρης Λογοθέτης από το Σικάγο, σε διαδοχή του Αργύρη Βασιλείου, ο οποίος θήτευσε επί τέσσερα χρόνια. Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Τζέιμς Παντελίδης, ενώ η Κασσάνδρα Ρώμα και η Μαρία Allwin επανεκλέχτηκαν ταμίας και γραμματέας, αντίστοιχα.

Το συνέδριο, παρείχε την δυνατότητα στους συνέδρους να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής και τον εορτασμό της 100ής επετείου της ιδρύσεώς της, την ανέγερση του ιστορικού Ναού του Αγίου Νικολάου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Νέας Υόρκης, καθώς επίσης και τις δωρεές που κάθε χρόνο η Ηγεσία των 100 προσφέρει σε διάφορες διακονίες της Αρχιεπισκοπής και στην Θεολογική Σχολή Βοστώνης.

Ο κ. Βασιλείου εξάντλησε την τετραετία και τώρα πλέον κατέχει το αξίωμα του επιτίμου προέδρου της Ηγεσίας των 100. Ο κ. Λογοθέτης ήταν αντιπρόεδρος της Ηγεσίας και πέρσι προήδρευσε της Επιτροπής για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε