Άρης: Δίνουν τα χέρια για το οριστικό deal Καρυπίδης-Μπούργος

Φαίνεται ότι απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης και η διευθέτηση μικρών λεπτομερειών για την επικύρωση της συμφωνίας των «κίτρινων» με τον Χερμάν Μπούργος.

Η επιθυμία του Θόδωρου Καρυπίδη να ταράξει τα νερά και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις αναστροφής του αρνητικού κλίματος που επικρατεί στον Άρη σε συνδυασμό με την επιθυμία του Χερμάν Μπούργος να δουλέψει στην Ευρώπη, φαίνεται ότι οδηγούν στην οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι απομένει η διευθέτηση τυπικών διαδικασιών και φυσικά οι επίσημες ανακοινώσεις για την επικύρωση της συμφωνίας. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αν δηλαδή δεν προκύψει κάτι απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, ο 53χρονος Αργεντίνος προπονητής, έχοντας συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας 2.5 ετών (σ. σ. υπάρχει όρος αποδέσμευσης) θα υπογράψει εντός των επόμενων ωρών και θα αναλάβει τον Άρη έχοντας μαζί του και τους δύο άμεσους συνεργάτες του. Πρόκειται για τον Αρμάντο Ντε Λα Μορένα αλλά και τον Άνχελ Πουέμπλα.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών επικυρώνεται στη συνάντηση μεταξύ του έμπειρου τεχνικού με τον Θόδωρο Καρυπίδη στην Αθήνα, η οποία μάλιστα βρίσκεται σε εξέλιξη. Και φυσικά όλα έγιναν σε πολύ σύντομο διάστημα, γεγονός το οποίο καταδεικνύει δύο πράγματα. Καταρχήν, την πρόθεση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης για άμεση λύση στη τεχνική ηγεσία αλλά και την αποφυγή κάθε είδους προσωρινής ή υπηρεσιακής λύσης, πέραν ασφαλώς του ντέρμπι (20/2) που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ. Δεύτερον, τον χαρακτήρα του Χερμάν Μπούργος.

Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι πριν ο Αργεντίνος επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, εισέπραξε τις αμφιβολίες συνεργατών και φίλων για την ορθότητα της απόφασης του. Ωστόσο, ο ίδιος εμφανίστηκε αποφασισμένος και διψασμένος γι’ αυτή τη συνεργασία, εκτίμησε ότι ανεξαρτήτως του όποιου ρίσκου εμπεριέχει η απόφαση εργασίας σ’ ένα άγνωστο περιβάλλον γι’ αυτόν, το ποδόσφαιρο είναι ίδιο παντού, έτσι κατέληξε στην αποδοχής της πρότασης του Άρη.

 Gazzetta.gr
@Photo credits: Associated Press