Ολυμπιακός: Οι 11 που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για την Αταλάντα και ο ακλόνητος Αγκιμπού Καμαρά

Στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς έχει διαμορφωθεί η επικρατέστερη 11άδα για το δύσκολο ματς της Πέμπτης για τον Ολυμπιακό με την Αταλάντα.

Η τριάδα στο κέντρο της άμυνας με βάση τα όσα ξέρουμε και με τις δοκιμές του Μαρτίνς θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη για τον Ολυμπιακό και το παιχνίδι με την Αταλάντα το βράδυ της Πέμπτης. Από εκεί και πέρα με… αφετηρία τους τρεις στόπερ υπάρχει η εκδοχή του 3-4-3 και εκείνη του 3-5-2.

Στο 3-4-3 ο Βατσλίκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην τριάδα στην άμυνα θα είναι οι Σισέ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Μανωλάς. Για τα δύο άκρα (δεξιά και αριστερά) τον πρώτο λόγο έχουν οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ και οι δύο εσωτερικοί χαφ να είναι οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης. Η τριάδα μπροστά να αποτελείται από τους Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρα και Ελ Αραμπί.

Στο 3-5-2 τώρα υπάρχει η εκδοχή με μπροστά τον Μασούρα με τον Ελ Αραμπί αλλά και το σενάριο να μείνει εκτός αρχικού σχήματος ο Έλληνας διεθνής για να παίξει ο Αγκιμπού Καμαρά κοντά στον Γαλλομαροκινό και να ξεκινήσουν μαζί στο κέντρο οι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκης. Εκείνος πάντως που δείχνει ακλόνητος για μπροστά σε σχέση με τους υπόλοιπους είναι ο νεαρός Α. Καμαρά που με την ένταση και τα τρεξίματά του θα δώσει πολλές βοήθειες.

Σε σχέση με την Αταλάντα πάντως τις πιο καλές πληροφορίες σε Μαρτίνς και τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό τις έδωσε ο Μανωλάς. Και για τα πρόσωπα – κλειδιά της Αταλάντα και για το πως αντιδρά και για τα συν και τα πλην της.

 Gazzetta.gr

@Photo credits: INTIME