Μια σπουδαία παράσταση από τον Τάκη Ζαχαράτο για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Μια παράσταση που έχει σκοπό την υποστήριξη των παιδιών της Ουκρανίας και την προσφορά θερμοκοιτίδων στο Νοσοκομείο «‘Έλενα Βενιζέλου».

Στις δύσκολες ώρες που περνά η Ουκρανία, αλλά και όλος ο πλανήτης εξαιτίας του πολέμου, η βοήθεια όσων μπορούν, είναι το καλύτερο «φάρμακο». Ετσι, λοιπόν, και ο γνωστός καλλιτέχνης Τάκης Ζαχαράτος οργανώνει μια και μοναδική νέα παράσταση, με τον τίτλο Strangers in the Night. Γίνεται με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του Lifeline Hellas κι έχει σκοπό την υποστήριξη των παιδιών της Ουκρανίας και την προσφορά θερμοκοιτίδων στο Νοσοκομείο «‘Έλενα Βενιζέλου».

Ο Τάκης Ζαχαράτος, ευαίσθητος καλλιτέχνης απέναντι σε κοινωνικά ζητήματα και χαρισματικός perfomer γ’ αυτή την εξαιρετικής σημασίας βραδιά, παρέα με τους υπέροχους μουσικούς του θα μας ταξιδέψει.

Εκεί όπου ο Φρανκ Σινάτρα συναντά τον Ντιν Μάρτιν και κλείνουν το μάτι στην Αλίκη τσουγκρίζοντας τα ποτήρια τους …. στην υγειά μας!

Η Aντέλ θα γοητευτεί από την φωνή της Σοφίας Βέμπο και Έιμι Γουαϊνχάουζ από την φωνή της Εντίθ Πιάφ .

Η Μαρλέν Ντίτριχ θα κρυφακούσει την Τζένη Βάνου να υμνεί τον έρωτα και ο Λούις Άρμστρονγκ θα διστάζει να διαλέξει ανάμεσα στην Βίκυ Μοσχολιού και την Σίρλευ Μπάσευ.

Όσο για την Ζωζώ Σαπουντζάκη; Δεν θα δυσκολευτεί να κάνει σαματά με τα ζίλια της τραγουδώντας Αmado mio κοντράροντας την Μέριλιν Μονρόε ενώ η Λάιζα Μινέλι θα χειροκροτεί την Μαρινέλλα από την κουίντα.

Υπό την αιγίδα του δήμου

Η εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Strangers in the Night με τον Τάκη Ζαχαράτο και το Lifeline Hellas που με την παράσταση αυτή συνεχίζει την μεγάλη προσφορά του στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου».

Στο τέλος Απριλίου, το Lifeline Hellas θα ολοκληρώσει την επέκταση της πτέρυγας της μονάδας νεογνών του νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου προσθέτοντας έξι (6) θέσεις και τον εξοπλισμό της, την δωρεά έξι ( 6) θερμοκοιτίδων και έξι (6 ) μόνιτορ.

Στη φιλανθρωπική βραδιά θα τηρηθούν οι υγειονομικοί κανονισμοί. Είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης κατά την είσοδο.

Σκηνοθεσία: Τάκης Ζαχαράτος – Σοφία Σπυράτου

Χορογραφίες: Σοφία Σπυράτου

Κείμενα: Τάκης Ζαχαράτος

Ενορχήστρωση: Δημ. Δημόπουλος

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2109828002, 6943902264

Εισιτήρια από 20 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr