Το μήνυμα του Οφρυδόπουλου στους παίκτες της ΑΕΚ

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Αν το έργο του Σωκράτη Οδρυδόπουλου ήταν δύσκολο εξ αρχής, πλέον μετά και από την επιστροφή των 6 βαθμών στον Άρη, κάτι το οποίο θέτει σε κίνδυνο την έξοδο στην Ευρώπη για την ΑΕΚ, έγινε δυσκολότερο.

Έπειτα από το ισόπαλο ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (1-1), ο υπηρεσιακός τεχνικός της Ένωσης διαπίστωσε ότι είναι πολλά πράγματα που χρήζουν διόρθωσης και βελτίωσης στην ομάδα του και στη χθεσινή προπόνηση έστειλε ένα μήνυμα στους παίκτες του.

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Θέλω να πάρετε χρόνο προκειμένου να ξεκουραστείτε και να αδειάσετε το μυαλό σας. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο κομμάτι της τακτικής. Έχουμε σκληρή δουλειά μπροστά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής.

Σήμερα, αρχίζει η μίνι προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ (19:00), όπου η νίκη είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία, ώστε να μην «μπλέξει» ακόμα πιο πολύ εν όψει playoffs. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Ρότα και Λε Ταλέκ, ο Στάνκοβιτς που από τη Δευτέρα θα «μπει» και ο Γκαρσία, ο οποίος σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για το πρόβλημα στους οπίσθιους μηριαίους .