Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Χωρίς Λούκας Βιγιαφάνιες και Μπαρτ Σένκεφελντ η αποστολή του Τριφυλλιού

Εκτός αποστολής έμειναν οι Λούκας Βιγιαφάνιες και Μπαρτ Σένκεφελντ για τον Παναθηναϊκό και το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Superleague 1, στην έδρα του Ατρομήτου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει ούτε στους τραυματίες Ραμόν Λούντκβιστ και Φεντερίκο Μακέντα, καθώς και στον τιμωρημένο Ρούμπεν Πέρεθ, αλλά επέστρεψε στη διάθεσή του, ο Μαουρίτσιο, ο οποίος διεκδικεί πια και θέση στη βασική ενδεκάδα της ομάδας.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (6/3, 19:00).

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ και θεραπεία οι Μακέντα, Αγιούμπ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Ρούμπεν απουσιάζει καθώς δηλώθηκε για να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών».