Ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα των πλέι-οφ

Με πολλές σημαντικές αλλαγές θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα των πλέι-οφ της Superleague (21:30).

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τη φετινή του πορεία στη μάχη των πλέι-οφ της Superleague, καθώς υποδέχεται σήμερα στην Τούμπα (21:30) τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με 1-0 της Γάνδης στην Τούμπα μεσοβδόμαδα και έκανε το πρώτο βήμα για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους «8» του Europa Conference League.

Λίγες μέρες πριν την κρίσιμη ρεβάνς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε την απόφαση να ξεκουράσει παίκτες και να παρατάξει την ομάδα του με σημαντικές αλλαγές στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι, κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων, θα γίνει ευρύ ροτέισον από τον Λουτσέσκου, ενώ εκτός θα μείνει και ο Καντουρί, καθώς συμπλήρωσε κάρτες.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ πάει στην Τούμπα για να δημιουργήσει προβλήματα στον κουρασμένο ΠΑΟΚ και να ανέβει ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία. Εκτός έχουν μείνει οι Σάλιακας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Λιάσος, Κόντε, Ποζνάνσκι, Καραγιάννης, Κύρκος και Αθανασίου.