Για τρίποντο και… ρεβάνς ο Ολυμπιακός, για το… repeat ο Άρης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα των play off και θέλει να μπει με το δεξί, αλλά και να βγάλει αντίδραση κόντρα στους κίτρινους, μια βδομάδα μετά την ήττα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στα play off κόντρα στον Άρη στο Καραϊσκάκη (19:00) και θέλει την πρώτη από τις πέντε νίκες που χρειάζεται για να στεφθεί πρωταθλητής για τρίτη σερί σεζόν και 47η φορά στην ιστορία του.

Οι ερυθρόλευκοι μια βδομάδα μετά την ήττα από τους κίτρινους στο Κλεάνθης Βικελίδης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θέλουν να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν το τρίποντο, κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετράει μόνο νίκες με τον Μπούργος στον πάγκο της και έσπασε και το αήττητο των Πειραιωτών.

Από την άλλη και για τον Άρη είναι κομβικής σημασίας το παιχνίδι για να μην χάσει έδαφος στη μάχη για την τετράδα και ένα από τα εισιτήρια που βγάζει στα προκριματικά του Europa Conference League. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι δυο προπονητές δεν σκέφτονται να αλλάξουν και πολλά πράγματα σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι των δυο ομάδων, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός επανέφερε τους Τικίνιο, Σωκράτη, Αγκιμπού και Ρέαμπτσιουκ στην αποστολή, ενώ εκτός έμειναν οι Κίτσος, Κούντε, Ονιεκούρου και Φορτούνης.

Όσον αφορά τον Άρη, αλλιώς τα περίμενε ο Μπούργος, αλλά αλλιώς του βγήκαν τα τελευταία 24ωρα. Εκεί που ο Αργεντινός έβλεπε την πληρότητα να πλησιάζει, είδε τον Μαντσίνι να μπαίνει στο ιατρικό δελτίο (κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού), τον Μπεναλουάν να είναι κλινήρης και τον Ματέο να επιστρέφει μόλις προχθές από την Αργεντινή. Το ευχάριστο για τον 52χρονο τεχνικό είναι ότι υπολογίζει ξανά τους Σούντγκρεν και Μπερτόγλιο.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Μανούχος, με βοηθούς τους Ψάρρη, Δημητριάδη και τέταρτο τον Φωτιά. Στο VAR θα είναι οι Καραντώνης και Τριανταφύλλου.