ΠΑΟΚ: Πρόβλημα και με Ελ Καντουρί εν όψει Γάνδης

Ακόμη ένα πρόβλημα καλείται να διαχειριστεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου εν όψει του δεύτερου αγώνα με τη Γάνδη (17/3, 22:00) για τους “16” του Conference League, αφού ο Ομάρ Ελ Καντουρί είναι αμφίβολος λόγω ίωσης.

Το εκ προοιμίου δύσκολο έργο του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο απέναντι στη Γάνδη (ελέω των απουσιών σημαντικών παικτών, όπως ο Γιασμίν Κούρτιτς, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Γιάννης Μιχαηλίδης) γίνεται ακόμη πιο απαιτητικό. Κι αυτό γιατί ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ομάρ Ελ Καντουρί για τη δεύτερη αναμέτρηση της φάσης των “16” του Conference League.

Ο έμπειρος μέσος δεν προπονήθηκε την Τρίτη 15 Μαρτίου λόγω ίωσης, γεγονός που καθιστά αμφίβολη την παρουσία στην αποστολή του ΠΑΟΚ. Επί της ουσίας, την Τετάρτη 16 Μαρτίου, πριν από την αναχώρηση για το Βέλγιο, θα δοθούν οι απαντήσεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Μία απουσία, που εφόσον επιβεβαιωθεί, έρχεται στο χειρότερο δυνατό σημείο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος προόριζε τον Ομάρ Ελ Καντουρί για το αρχικό σχήμα εξαιτίας της απουσίας τόσο του Γιασμίν Κούρτιτς όσο και του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.