Απολογείται η Πισπιρίγκου- Τι λέει ο Δασκαλάκης

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αύριο Δευτέρα θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Σε δήλωσή της στον ΑΝΤ1 μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ για ακόμη μια φορά είπε ότι θα κάνει το παν για να αποδείξει την αλήθεια, ενώ έστρεψε τα “πυρά” της εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη, κάνοντας λόγο για “κροκοδείλια δάκρυα”.

Όπως είπε η 33χρονη στην εκπομπή “Πρωινοί Τύποι”, “θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά και θα φέρω ό, τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς μερικούς που κάνουν (σ.σ. χύνουν) τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν Άγιοι”.

Τι δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών που έχασαν αιφνίδια τη ζωή τους, στην Πάτρα μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα μετά τη σύλληψη της 33χρονης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και “λύγισε”.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Πέτρο Κουσουλό και το ereportaz, ο Μάνος Δασκαλάκης διαχωρίζει την στάση του. Όπως ανέφερε, αυτό που θέλει να μάθει, είναι “από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε;” και τι έγινε με τα άλλα δύο παιδιά του, την Μαλένα και την Ίριδα.

Απόσπασμα της συνέντευξης παρουσιάστηκε χθες στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

“Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά. Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ότι θα φτάσω στα 30 μου και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια, δεν έχω κανέναν άλλο λόγο. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Έλεγα σε κάθε θάνατο ότι μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μια φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα”, λέει ο Μάνος Δασκαλάκης και η φωνή του σπάει για πρώτη φορά.

“Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή”, τόνισε.

Ερωτηθείς πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα, υπογράμμισε ότι “είναι ξεκάθαρη η θέση μου”.

Σχετικά με τα όσα ακούγονται ότι ενδεχομένως η Ρούλα Πισπιρίγκου “τον εκβιάζει”, απάντησε: “Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη. Από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δυο μου παιδιά”.

enikos.gr