Είναι στραβός ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε;

Το “ψαρέψαμε”από το FB…

<<Dimitri Papadopoulos

Προκειμένου να παιχτεί προεκλογική μικροπολιτική, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Κοινότητας Μόντρεαλ αποφάσισε να σαμποτάρει τα Σχολεία και ΔΕΝ θα τα εξοπλίσει με Διαδραστικούς Πίνακες Αφής (Smart Boards) που χρειάζονται για την λειτουργία. Προτεραιότητα δίνεται για τα μη λειτουργικά έξοδα της προπαγανδιστικής διμηνιαίας έκδοσης της Κοινοτικής Φυλλάδας.
Η Ερανική Επιτροπή της Ελληνικής Κοινότητας Μόντρεαλ, που υποτίθεται μεριμνά για τα συμφέροντα των σχολείων με το σύνθημα “We Stand For Our Schools” , όταν το σαμποτάρισμα των σχολείων ανακοινώθηκε από την ταμία της Κοινότητας στην Γενική Συνέλευση, όλα τα παρευρισκόμενα μέλη της Ερανικής Επιτροπής βρισκόταν σε κατάσταση πλήρης αφασίας. Καρφί δεν τους κάηκε!
Όταν στην περίοδο ερωτήσεων μελών ένα μέλος της κοινότητας ρώτησε την ταμία για ποιο λόγο σπαταλιούνται παρανόμως μη λειτουργικά έξοδα στην προπαγανδιστική φυλλάδα της Κοινότητας ες βάρος σχολικών λειτουργικών εξόδων, ένα στέλεχος της ερανικής επιτροπής αντέδρασε έντονα διότι το μέλος που έκανε την ερώτηση πρόφερε το όνομα της κοινοτικής φυλλάδας λάθος, και απέτισε από το προεδρείο να ανακαλέσει, αποπροσανατολίζοντας έτσι το θέμα, με αποτέλεσμα να μην απαντηθεί η ερώτηση!
Τα μέλη της ερανικής επιτροπής, συνεχάρησαν την παρέμβαση του στελέχους που υποστήριξε το όνομα της Κοινοτικής Φυλλάδας και ικανοποιήθηκαν που δεν απαντήθηκε η ερώτηση γιατί δεν θα εξοπλιστούν τα σχολεία με πίνακες που έχουν ανάγκη οι μαθητές.>>