Πάσχα: Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων

Αν και θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, η άρση των περιορισμών τους επιτρέπει να ταξιδέψουν στα μέρη τους, με πολλούς εκδρομείς να μην αφήνουν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία για λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Η έξοδος των εκδρομέων έχει ξεκινήσει, αν και νωχελικά, και αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες, από τη Μ. Παρασκευή.

Αν και στο γενικευμένο κλίμα της ακρίβειας που επικρατεί, έχουν αυξηθεί και οι τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, κάποιες φορές έως και 30%, μια με τετραμελή οικογένεια να χρειάζεται ακόμα και έναν ολόκληρο μισθό μόνο στο «πήγαινε» και στο «έλα», δεν είναι λίγοι οι πολίτες που έχουν αποφασίσει να φύγουν, έστω και για λίγες μέρες, με τις πληρότητες στα πλοία να αγγίζουν ακόμα και το 90%.

Αν και θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, η άρση των περιορισμών τους επιτρέπει να ταξιδέψουν στα μέρη τους, με πολλούς εκδρομείς να μην αφήνουν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία για λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Στον αντίποδα, υπάρχουν και εκείνοι που μεταξύ των λογαριασμών του ρεύματος και των ενοικίων που σημειώνουν κατακόρυφες αυξήσεις, αλλά και άλλων εξόδων όπως τα καύσιμα και το σουπερμάρκετ, δε θα μπορέσουν να ταξιδέψουν.