Ολυμπιακός: Η επιστροφή Αραμπί, ο ανέτοιμος Φορτούνης και το ερωτηματικό στην ενδεκάδα ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Αραμπί επιστρέφει στην ενδεκάδα ενόψει ΠΑΟΚ, ο Φορτούνης κρίνεται ανέτοιμος, η διάταξη του 4-3-3 δύσκολα θα αλλάξει, ενώ ανοικτό είναι ποιοι θα επιλεγούν για το κέντρο των μετόπισθεν στον Ολυμπιακό.

Η μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό έφτασε. Το βράδυ της Τετάρτης (27/4, 20.00, CS2) κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον δεύτερο ημιτελικό για το Κύπελλο, στο παιχνίδι που θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στον τελικό της εφετινής διοργάνωσης (0-0 το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς που έγινε στην Τούμπα). Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το βράδυ της Τρίτης (26/4) και αποφασίστηκε να μην ανακοινωθεί αποστολή.

Όλα δείχνουν ότι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί επιστρέφει στην ενδεκάδα, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στη Θεσσαλονίκη, όταν προτιμήθηκε ο Τικίνιο για τη γραμμή κρούσης. Ο Μαροκινός σε αυτήν την τριετία που αγωνίζεται στο Λιμάνι έχει αντιμετωπίσει 14 φορές τον Δικέφαλο, στον οποίο έχει βάλει μόλις δύο γκολ (έχει δώσει και δύο ασίστ). Ο Κώστας Φορτούνης κρίνεται ανέτοιμος και όπως όλα δείχνουν δεν θα δώσει το παρών στο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, το 4-3-3 δύσκολα θα αλλάξει σύμφωνα με τις ενδείξεις. Έτσι πορεύτηκε και στο πρώτο ματς ο Μαρτίνς, όταν στον άξονα είχε επιλέξει Μαντί ΚαμαράΓιαν Εμβιλά και Ανδρέα Μπουχαλάκη. Αυτή τη φορά, βέβαια, διαθέσιμοι θα είναι οι Βαλμπουενά και Αγκιμπού Καμαρά και μένει να φανεί πώς θα αξιοποιηθούν.

Στην Τούμπα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν παραταχθεί με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά. Το ποιοι θα επιλεγούν εκεί είναι ακόμη ανοικτό, όπως και το αν παρθεί απόφαση για να μπουν στο αρχικό σχήμα παίκτες όπως ο Ζοάο Καρβάλιο και ο Αγκιμπού Καμαρά. Δεδομένη ασφαλώς είναι η χρησιμοποίση του Βατσλίκ, αλλά και των Ρέαμπτσιουκ – Λαλά.

Πηγή:Gazzetta.gr

@Photo credits: INTIME