Χωρίς δίπλωμα ο 26χρονος που προκάλεσε το δυστύχημα στη ΛΕΑ με θύμα 59χρονο

Αποκαλυπτικές εικόνες από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη ο 26χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο, με θύμα έναν 59χρονο, το πρωί της Πρωτομαγιάς στην εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, λίγο πριν από τον κόμβο Μικροθηβών, στο ύψος του Αϊδινίου.

Ο άτυχος άνδρας έκανε δεξιά στην εθνική οδό και σταμάτησε στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), προκειμένου να μιλήσει με ασφάλεια στο κινητό του. Δυστυχώς όμως, εμβολίστηκε από το αυτοκίνητο του 26χρονου, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, ενώ η σύζυγός του που επέβαινε στο ΙΧ, δεν τραυματίστηκε.

Όπως μετέδωσε το MEGA, ο οδηγός του οχήματος που εμβόλισε το όχημα του 59χρονου δεν είχε δίπλωμα και συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Αποκαλυπτικές είναι οι εικόνες από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης. 

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα για συνδρομή πέντε πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα και αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού.

Διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία αυτοκινητοδρόμων για τα αίτια του τροχαίου.

O 26χρονος δεν τραυματίστηκε και παρέμεινε στο σημείο μέχρι να φτάσουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και περιπολικά της αστυνομίας. Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν και προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν αυτό που είχε συμβεί.

  • Πηγή φωτογραφιών almyrospress.gr
  • in.gr