Παναθηναϊκός: Moνόδρομος η νίκη, με Μαουρίσιο στη βασική ενδεκάδα

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με στόχο το διπλό που θα δώσει στους Πράσινους το προβάδισμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στην έξοδο στην Ευρώπη.

Το Τριφύλλι, μετά την επικράτηση επί του Άρη με 1-0 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας την περασμένη αγωνιστική, θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα κόντρα στην ΑΕΚ και άπαντες γνωρίζουν πως με νίκη απέναντι στην Ένωση η τρίτη θέση θα είναι ακόμα πιο κοντά.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και έχει δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του αυτές τις μέρες, θέλοντας να τους περάσει τη νοοτροπία νικητή.

Όλα δείχνουν ότι ο Μαουρίσιο είναι ο επικρατέστερος για να πάρει τη θέση του τραυματία Γκατσίνοβιτς στη μεσαία γραμμή.

Από εκεί και πέρα, άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα δεν αναμένονται.

Ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από την εστία και στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Βέλεθ, Σένκεφελντ. Δεξιά ο Κώτσιρας και αριστερά ο Χουάνκαρ. Στα χαφ οι Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες και στα άκρα της επίθεσης οι Αϊτόρ και Παλάσιος. Στην κορυφή θα είναι ο Ιωαννίδης.