Τα low rise jeans κάνουν δυναμικό come back

ΠΕΓΚΥ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΡΗΡ

Ένα jean παντελόνι μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ για να μας λύσει κάθε ενδυματολογικό δίλημμα. Κάθε γυναίκα που επιθυμεί μια ενημερωμένη γκαρνταρόμπα οφείλει να εντάσσει τα νέα denim trends στην καθημερινότητά της.

 

Κάθε σεζόν οι τάσεις ανανεώονται με αποτέλεσμα σχέδια να κοσμούν τις βιτρίνες των καταστημάτων καλώντας μας να τα δοκιμάσουμε.

Τα τελευταία χρόνια η αλήθεια είναι ότι τα ψηλόμεσα παντελόνια έχουν κατακτήσει το γυναικείο κοινό. Ωστόσο ένα γνώριμο και μοναδικά αγαπημένο denim trend επιστρέφει για να κυριαρχήσει. Αυτό δεν είναι άλλο από τα τα low-rise jeans δηλαδή τα λεγόμενα (χαμηλοκάβαλα). Τα οποία ήταν η πιο δημοφιλή τάση των 90s που λατρεύτηκε από τις celebrities όσο τίποτα άλλο.

Είναι μια από τις πιο αμφιλεγόμενες τάσεις ever καθώς αρκετές γυναίκες τα λατρεύουν ενώ άλλες δεν θέλουν καν να τα αντικρίζουν. Η Paris Hilton, η Jennifer Lopez είναι μερικές από τις stars που τα καθιέρωσαν ως το πιο cool τζιν παντελόνι για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως το 2022 τα χαμηλοκάβαλα τζιν κάνουν δυναμικό comeback γι’αυτό ίσως ήρθε η ώρα να τα φορέσεις.

 

Μπορείς να το συνδυάσεις με κορμάκι , σακάκι σε μια έξοδο. Η’ με T – shirt και αρβυλάκια από το πρωι εως το βραδυ. Η’ με με crop top , σακάκι clutch bag και ψηλοτακουνες γόβες για να βγεις για ένα ποτό με τις φίλες σου.