Την Πέμπτη σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Γαλάτουλα

Νέα Υόρκη.- Το μεσημέρι της Πέμπτης, 26 Μαϊου 2022, η ομογένεια της περιοχής της Νέας Υόρκης θα απευθύνει τον ύστατο χαιρετισμό στον πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, στον αγωνιστή, στον ευπατρίδη και εξαίρετο οικογενειάρχη Πέτρο Γαλάτουλα.

Ο Πέτρος Γαλάτουλας, έχασε την τελευταία μάχη της ζωής του σε ηλικία 66 ετών στην Εντατική Μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «NYU Langone», όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα λόγω των επιπλοκών στην υγεία του.

Η είδηση για τον πρόωρο θάνατό του προκάλεσε θλίψη και συγκίνηση στους συγγενείς και φίλους, καθώς επίσης και στους ομογενείς από τις διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ που είχαν την τύχη και το προνόμιο να γνωριστούν με τον Πέτρο στους κοινούς αγώνες για την προάσπιση των συμφερόντων της ομογένειας, της Ελλάδας, της Κύπρου, της Βορείου Ηπείρου, για το Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης και τον απανταχού ελληνισμού.

Οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συναγωνιστές το απόγευμα της Τετάρτης, 25 Μαΐου 2022, από τις 5.30 μ.μ. μέχρι και τις 7.00 μ.μ. θα συγκεντρωθούν στο Γραφείο Τελετών «Antonopoulos Funeral Home» στην διεύθυνση 38-08 Ditmars Blvd, Astoria, NY, για να προσκυνήσουν την σορό του και να εκφράσουν τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήριά τους.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, 26 Μαϊου 2022, από τις 11.00 -12.00 το σκήνωμά του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον ιερό ναό των Αγίων Αικατερίνης και Γεωργίου στην διεύθυνση 22-30 33rd St, στην Αστόρια. Αμέσως μετά θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία.