Σοκ στο λιμάνι του Πειραιά: Πλοίαρχος εντόπισε 5χρονη χωρίς αισθήσεις στη θάλασσα

Στελέχη του λιμενικού, που διενεργούν την προανάκριση για την υπόθεση, συνέλαβαν την μητέρα του παιδιού, ηλικίας 37 ετών, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Την άμεση κινητοποίηση των στελεχών του λιμενικού σώματος προκάλεσε η παρατηρητικότητα του καπετάνιου του πλοίου «Άγιος Νεκτάριος» που εντόπισε μέσα στη θάλασσα στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά, να επιπλέει ένα άτομο χωρίς αισθήσεις. Άμεσα λιμενικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις και εντόπισαν το άτομο, για να διαπιστώσουν σοκαρισμένοι, πως επρόκειτο για ένα κοριτσάκι 5 ετών.

Οι λιμενικοί της παρείχαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (CARPA), με αποτέλεσμα το κορίτσι να ανακτήσει τις αισθήσεις της και να μεταφερθεί αρχικά στο Κρατικό της Νίκαιας και εν συνεχεία στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Στελέχη του Α λιμενικού τμήματος Τζελέπη του κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργούν την προανάκριση για την υπόθεση, συνέλαβαν την μητέρα του παιδιού, ηλικίας 37 ετών, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πειραιά στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.