Παναθηναϊκός: Γκατσίνοβιτς, φορ και… βάθος για το level up

Μεταγραφές που θα κάνουν τη διαφορά και θα βοηθήσουν την ομάδα να μπει στους ευρωπαϊκούς ομίλους ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Αφού κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία του στα προκριματικά του Europa Conference League, κερδίζοντας και επιπλέον ένα γύρο με την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει την προσοχή του στα μεταγραφικά ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας του.

Οι Πράσινοι θέλουν να ενισχυθούν σημαντικά το καλοκαίρι, ώστε η ομάδα να καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA. Στο Τριφύλλι, ωστόσο, δε θέλουν να προχωρήσουν σε μεταγραφές χωρίς ουσία και μάλιστα επιθυμούν να γίνουν προσθήκες με ποιότητα, που θα κάνουν τη διαφορά με το… καλημέρα.

Η υπόθεση του Γκατσίνοβιτς παραμένει ανοιχτή και στον Παναθηναϊκό περιμένουν νέα, ώστε να πράξουν και αναλόγως. Μάλιστα, ακόμα και αν αποκτηθεί ο Γκατσίνοβιτς, οι Πράσινοι έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε μια ακόμη προσθήκη στα χαφ, καθώς θέλουν να δώσουν βάθος στο ρόστερ.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ με ποιότητα, με τη θέση του φορ να παραμένει μια από τις προτεραιότητες που έχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς ο Σέρβος θέλει να έχει το «εύκολο» γκολ τη νέα σεζόν.

Πηγή:in.gr