Ήρθε ο Ελ Αραμπί – Αύριο στην Ελλάδα και ο μάνατζερ του

Στην Αθήνα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Έρχεται και ο ατζέντης του για τις τελικές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαροκινός αναμένει αύριο στη χώρα μας και τον ατζέντη του προκειμένου να γίνουν οι τελικές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του. Για την παραμονή του στον πρωταθλητή Ελλάδας ως και το 2024.

Η υπόθεση μοιάζει να είναι τυπική. Και το timing της άφιξης του, προδιαθέτει ακόμη περισσότερο για αυτή την εντύπωση. Ακριβώς πριν από την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο επέστρεψε στη χώρα μας ο 35χρονος. Με τη λογική να λέει πως εφόσον βάλει την υπογραφή του θα τεθεί αμέσως υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Του Πορτογάλου που είχε εισηγηθεί θετικά και για την παραμονή του Ελ Αραμπί και για εκείνη του Ματιέ Βαλμπουενά που με τη σειρά του περιμένει μια τέτοια εξέλιξη (ο ίδιος είχε δηλώσει προ ημερών στο RMC πως έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τους Πειραιώτες).

Στην τριετία του στο μεγάλο λιμάνι, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα πετυχαίνοντας συνολικά 78 γκολ σε 151 συμμετοχές (έχει και 19 ασίστ). Την διετία 2019-21 ήταν και ο πρώτος σκόρερ της Super League. Το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει φτάνει συνολικά σε αποδοχές (με τα bonus επίτευξης στόχων) τα 3 εκατ ευρώ.