Η Lady Gaga στο σίκουελ του «Joker»; Οι διαρροές περί μιούζικαλ και ο ρόλος της Χάρλεϊ Κουίν

Η είδηση για το σίκουελ του «Joker» και πάλι με την υπογραφή του Τοντ Φίλιπς έκανε τον γύρο του κόσμου όταν πριν από λίγες ημέρες, ο σκηνοθέτης ανάρτησε στο instagram φωτογραφία με το εξώφυλλο του σεναρίου και τον τίτλο της νέας ταινίας («Joker: Folie à deux»), καθώς και μία δεύτερη με τον Χοακίν Φίνιξ να διαβάζει -προφανώς- το σενάριο, που όλοι ερμηνεύσαμε ως ήταν αναμενόμενο ως επιστροφή του ταλαντούχου ηθοποιού στον ρόλο που του χάρισε το Όσκαρ.

Ο «Joker» ωστόσο, δεν έρχεται μόνος, όπως προδίδει και ο τίτλος. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Hollywood Reporter, η Lady Gaga βρίσκεται σε αρχικές συζητήσεις με το στούντιο για να πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Φίνιξ, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, δεν έχει ακόμη υπογράψει με τη Warner.

Όσο για τη Lady Gaga, εάν τελικά πάρει τον ρόλο, οι φήμες λένε ότι θα υποδυθεί τη Χάρλεϊ Κουίν, χαρακτήρας που ανήκει σε ένα διαφορετικό σύμπαν της DC από τη Χάρλεϊ Κουίν της Μάργκοτ Ρόμπι, που είδαμε στο «The Suicide Squad» το 2021 και σε πολλές άλλες ταινίες.

Υπάρχει μάλιστα, ακόμη μία διαρροή, που λέει ότι το σίκουελ της ταινίας του 2019, που πέραν των βραβείων, έφερε στη Warner Bros. ένα δισεκατομμύριο δολάρια, θα είναι μιούζικαλ.

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter, huffingtonpost.gr