Τσιτσιπάς: Για τον δεύτερο τίτλο του στο 2022 κόντρα στον Μπαουτίστα Αγούτ

2022 AP PHOTO/JEAN-FRANCOIS BADIAS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον 34χρονο Ισπανό τενίστα Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ για τον τελικό του Mallorca Championships. Ο Έλληνας πρωταθλητής (Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης) θέλει τον δεύτερο τίτλο του για να πάει τροπαιούχος στο Wimbledon.

AddThis Sharing Buttons

Share to MessengerShare to Viber

Τον Νο5 του ταμπλό και Νο20 τενίστα του κόσμου, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς το απόγευμα του Σαββάτου (25/6) στον τελικό του Mallorca Championships.

Ο Έλληνας τενίστας είχε κατακτήσει το τουρνουά στο Μόντε Κάρλο μέσα στο 2022 και σήμερα (25/06) θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο του φέτος – ένατο συνολικά στην καριέρα του. Παράλληλα θέλει να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο Wimbledon, στο οποίο γνωρίζει ήδη το μονοπάτι του.

Ο 34χρονος Ισπανός Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ για να φτάσει μέχρι εδώ χρειάστηκε να αφήσει εκτός τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, στον προημιτελικό του τουρνουά, ενώ στον ημιτελικό νίκησε Αντουάν Μπελιέ (Νο303).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 16:00 ώρα Ελλάδος και θα έχετε τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσετε από το COSMOTE Sport 6 αλλά και από το Match Center του SPORT24.

Τελευταία φορά που στέφθηκε πρωταθλητής σε τουρνουά της grass court season ήταν το 2014, στο Χερτόγκενμπος της Ολλανδίας. Έκτοτε, δεν έχει παίξει σε τελικό διοργάνωσης που διεξάγεται σε γρασίδι.

Τσιτσιπάς και Μπαουτίστα Αγούτ έχουν τεθεί αντιμέτωποι δυο φορές στο παρελθόν, με τον 23χρονο Έλληνα να κερδίζει ισάριθμες φορές. Στο Αυστραλίανό Όπεν 2019 και στο ATP Cup 2021. Αμφότερες οι αναμετρήσεις, σε σκληρή επιφάνεια.

sport24.gr